Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Σάντος: "Είμαστε προετοιμασμένοι"

Ο Φερνάντο Σάντος και ο Σοφοκλής Πιλάβιος έδωσαν το στίγμα για την αναμέτρηση της Τιφλίδας κόντρα στη Γεωργία.
Χαρακτήρισαν το ματς τελικό για το την εθνική ομάδα, εκφράζοντας την αισιοδοξία τους για πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα που θα εξασφαλίσει την πρόκριση στα τελικά του Euro 2012 αναχώρησε νωρίς το πρωί της Δευτέρας η εθνική Ελλάδος για την Τιφλίδα. "Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι", δήλωσε ο Φερνάντο Σάντος.

Οι δηλώσεις του Φερνάντο Σάντος:
"Θα αντιμετωπίσουμε σίγουρα δυσκολίες, αλλά είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες είναι έτοιμοι να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Το παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο", τόνισε ο Φερνάντο Σάντος πριν την αναχώρηση.

Πιλάβιος: "Είναι τελικός"
Από την πλευρά του "τελικό" χαρακτήρισε το ματς της εθνικής ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος: "Είναι ένας τελικός και θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για να είμαστε στα τελικά. Η ομάδα είναι δυνατή και αποφασισμένη, παρά τις αντιξοότητες, με τους τιμωρημένους και τους τραυματίες. Η εθνική ομάδα είναι, σαφέστατα, το πιο υγιές κομμάτι του ελληνικού ποδοσφαίρου, όλοι κάνουμε, όμως, προσπάθεια για να υπάρξει υγεία σε όλους τους τομείς.

Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, που έχει ομοιότητες με τα προηγούμενα, καθώς και μετά την πολύ μεγάλη νίκη στο Ισραήλ και τώρα, μετά τη μεγάλη νίκη επί της Κροατίας, έχουμε κάποια προβλήματα. Είναι ένας τελικός και θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για να είμαστε στα τελικά"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites