Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Κρίσιμο ΔΣ


Ένα από τα πιο κρίσιμα ΔΣ της Superleague θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα το μεσημέρι (14:00) καθώς θα αποφασιστεί η επικύρωση ή όχι του βαθμολογικού πίνακα και η αντίδραση στη μείωση του τηλεοπτικού συμβολαίου της NOVA.
Το πρωτάθλημα βρίσκεται κυριολεκτικά στον αέρα, καθώς ακόμα εν γνωρίζουμε ποιες ομάδες θα ανέβουν στην πρώτη κατηγορία, ποιες θα παραμείνουν και ποιες ενδεχομένως να πέσουν λόγω του σκανδάλου με τα στημένα παιχνίδια.
 Μέσα σε όλα η Superleague την Δευτέρα το μεσημέρι στις δυο έχει ένα πολύ κρίσιμο ΔΣ, στο οποίο θα πρέπει να παρθούν σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της Λίγκας και όχι μόνο.
Το πρώτο θέμα για το οποίο θα συζητηθεί είναι η επικύρωση της βαθμολογίας, αφού θα πρέπει να ξεκαθαρίσει ποιες ομάδες πέφτουν για να γίνουν επιτέλους και τα πλέι οφ ανόδου. Αυτό βέβαια μόνο εύκολο δεν θα είναι.
Ήδη υπάρχουν αρκετές ομάδες που θα ψηφίσουν "όχι" έχοντας συμφέρον από τη μη επικύρωση. Μιλάμε για την ΑΕΛ και τον Πανσερραϊκό, ενώ Παναθηναϊκός, Άρης, ΑΕΚ και Ξάνθη θεωρείται σίγουρο ότι δεν θα συμφωνήσουν.

Το πιο σημαντικό από όλα ωστόσο είναι τι θα γίνει με τη συμφωνία που υπάρχει με την NOVA, η οποία σε ανακοίνωση της ξεκαθάρισε πως θα πληρώσει 25% λιγότερα χρήματα λόγω μείωσης του ενδιαφέροντος για το προϊόν.

Τα χρήματα είναι πολλά και σε αρκετές ομάδες δημιουργεί τεράστια προβλήματα στον προγραμματισμό τους. Είναι άγνωστο λοιπόν τι θα αποφασιστεί και αν θα πάμε σε ακραίες καταστάσεις και καταγγελία της σύμβασης.

Πιο αναλυτικά τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1. Επιστολή Τηλεοπτικού Σταθμού NOVA.
2. Eπικύρωση Βαθμολογίας Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ.
3. Ορισμός Εκπροσώπων στη Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο.
4. Σύγκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης.
5. Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (πρόταση ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ).
6. Επιτροπή Περιορισμού Εξόδων (πρόταση ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ).
7. Διάφορα.

Πηγή : sport24

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites