Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Μετά τον Λαζάρ ο Παπαδόπουλος

Η απόκτηση του Λαζάρ έκανε πιο δυνατή τη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ, ωστόσο αυτό δεν είναι αρκετό για τον Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει έναν ακόμη ποδοσφαιριστή με ποιότητα, που να μπορεί να βοηθήσει τον «δικέφαλο» να παίξει το παιχνίδι… κατοχής που «ονειρεύεται», με τον Γιάννη Παπαδόπουλο να αποτελεί τον πρώτο στόχο του συλλόγου.

Ο παίκτης, έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και είναι ανοικτός σε κάθε πρόταση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το πρόβλημα στην περίπτωσή του, είναι το ότι για την απόκτησή του, ενδιαφέρον έχουν ήδη δείξει ΑΕΚ και Πανιώνιος, με τον ΠΑΟΚ να είναι σε θέση να… κερδίσει την μάχη, λόγω του πλάνου που έχει η διοίκηση του Θοδωρή Ζαγοράκη.

Το θέμα, αναμένεται να τελειώσει σύντομα για τον «δικέφαλο», καθώς ο Μπόλονι θέλει να τελειώνει… άμεσα με το ρόστερ της ομάδας του, προκειμένου να είναι σε θέση να μοντάρει ανάλογα το σχήμα που επιθυμεί, προκειμένου ο ΠΑΟΚ να είναι έτοιμος όταν θα έρθει η ώρα των επίσημων αγώνων.

Αξίζει να αναφερθεί πως οι «ασπρόμαυροι» έχουν φιλική αναμέτρηση με τον Πιερικό, την Παρασκευή. Στον αγώνα αυτό, ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ θα δοκιμάσει σχήματα και… ίσως να δώσει την τελευταία ευκαιρία σε παίκτες που δεν τον έχουν εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής, κάτι που αν δεν αλλάξει, δεν αποκλείεται να τους φέρει άμεσα εκτός ομάδας.



πηγή sportaction.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites