Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Όταν η βόμβα… σφυρίζει!

Αυτό μου θύμισε χθες ο Παναθηναϊκός… Το σφύριγμα της βόμβας που πέφτει πριν από το μεγάλο μπαμ! Και όταν λέμε μπαμ δεν εννοούμε κάποιο κλισέ δημοσιογραφικό λογοπαίγνιο για μια μεγάλη μεταγραφή τύπου Σισέ, αλλά για το μεγάλο ενδεχόμενο του αποκλεισμού από το τσάμπιονς λιγκ κόντρα στην Οντένσε.


Αυτός ο Παναθηναϊκός, ο χθεσινός, δεν μπορεί να δώσει ούτε μια νότα αισιοδοξίας για την φετινή χρονιά. Πόσο μάλλον για τον πρώτο επίσημο αγώνα που καλείται να δώσει σε λίγες μέρες για την συνέχεια του στο... σεντόνι.

Η πρώτη 11άδα που έπαιξε χθες κόντρα στον Ατρόμητο, απλά απογοητευτική.
Με μια άμυνα για κλάματα λες και παίζανε για πρώτη φορά μαζί. Με ένα κέντρο.. άφαντο. Με τον Νίνη να μοιάζει βετεράνος και τον Κατσουράνη να μοιάζει ο πατέρας του βετεράνου, ο ΠΑΟ δεν έβγαλε ούτε μια σωστή πάσα στην επίθεση.
Η επίθεση... ποια επίθεση; Δεν υπάρχει τέτοια στους πράσινους φέτος, μετά την φυγή του Γάλλου (γνωστός και ως μισός Παναθηναϊκός) δεν έμεινε επίθεση στο τριφύλλι. Ο Πετρόπουλος: Ναι.. κανένα σχόλιο.  Και έτσι έμεινε ένας -όχι φτωχός- αλλά μόνος αργεντινός καουμπόη, να προσπαθεί να τριπλάρει μέχρι και την σκιά του για να υπάρξει ένα ενδεχόμενο ανάπτυξης στο παιχνίδι της ομάδας.

Η δεύτερη 11άδα, είχε να επιδείξει τον Μουν αριστερό μπακ(!), τον Γιούρκα δεξιά.. τον Καντέ με τον Μπιάρσμιρ στόπερ. Στο κέντρο έκανε την πρώτη του εμφάνιση ο εμφανώς ανέτοιμος Βιτόλο, με τους Πλεσί και Καραγκούνη να τον πλαισιώνουν. Αριστερό εξτρέμ ο Λεοντίου, δεξί ο Δημούτσος και φουνταριστός ο… Απέθαντος Σίλβα Κλέϊτον. Η δεύτερη ομάδα πήγε καλύτερη από την πρώτη. Ο Κλέϊτον πολύ καλύτερος του Πετρόπουλου, ο Δημούτσος καλύτερος παίκτης των πρασίνων και ο Καραγκούνης μοιάζει να είναι ο μοναδικός από τους μέσους που μπορεί και.. «σαλεύει».

Δύο ελπίδες έχουν μείνει στους οπαδούς του τριφυλλιού. Η πρώτη, να βγουν τζόκερ με τζακ ποτ οι Τοτσέ και Κουίνσι και η δεύτερη να είναι σε χειρότερη κατάσταση η Οντένσε.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites