Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Σήμερα κληρώνει για Σισέ-Λάτσιο

Κρίσιμη ημέρα η Δευτέρα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σισέ στην Λάτσιο, καθώς όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα μένουν κάποιες λεπτομέρειες που ακόμα δεν έχουν διευθετηθεί.

Η Δευτέρα ήρθε και όπως όλα δείχνουν θα παιχτεί το πιο σημαντικό επεισόδιο στη μεταγραφή του Τζιμπρίλ Σισέ στην Λάτσιο.Οι Ιταλοί περιμένουν τον Γάλλο επιθετικό στην πατρίδα τους για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, όμως τα πράγματα δεν είναι τελικά τόσο απλά.
Δημοσιεύματα από την Ιταλία κάνουν λόγο για ανησυχία του Γάλλου για την έκβαση της μεταγραφής του, ενώ τονίζουν πως ο παίκτης έχει κουραστεί από την καθυστέρηση και θα περιμένει μέχρι τις 12 Ιουλίου.
Η πρόταση του προέδρου της Λάτσιο αγγίζει τα 5.5 εκ. ευρώ, όμως από αυτά τα χρήματα θα δοθούν περίπου 2 εκ. μπροστά και τα υπόλοιπα σε δόσεις. Οι πράσινοι από την πλευρά τους ζητούν τραπεζικές εγγυήσεις και έναν άνθρωπο της Λάτσιο να ταξιδέψει στην Αθήνα.

Κάπου εκεί έχει κολλήσει το θέμα με τον Γάλλο, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, να περιμένει μέχρι τις 12 του μήνα να τα βρουν, αλλιώς ίσως και να κάνει πίσω.

πηγη :sport24.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites