Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Μύρισε σεντόνι...


Καλησπέρα και καλή αρχή σε αυτή τη νέα στοιχηματική μας προσπάθεια..Πάμε με μια δυάδα από τον Β προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

H Νέφτσι από το Αζερμπαιτζάν υποδέχεται την Ντιναμό Ζάγκρεμπ με σκοπό να ανατρέψει το 3-0 του πρώτου ματς στην Κροατία.Θα μου πείτε πως είναι ένα ακόμη αδιάφορο ματς μέσα σε όλα τα άλλα όμως κάποιοι αστάθμητοι παράγωντες του πρώτου ματς μου επιτρέπουν να ασχοληθώ.Στην πρώτη λοιπόν αναμέτρηση η Νέφτσι μένει από νωρις με 10 παίχτες και παρόλαυτά έχει τον πλήρη έλεγχο του αγώνα χάνοντας τη μια ευκερία πίσω από την άλλη. Η Ντιναμό σκόραρε 3 φορές σε 4 φάσεις με το 3ο γκολ να είναι με πέναλτυ που προήλθε από οφσάιντ.Οι Αζέροι μπαίνουν με σκοπό να τα δώσουν όλα για όλα.Κάτι αυτο ..κάτι η χαλαρότητα του 3-0 με οδηγούν στο καλοπληρομένο 1Χ και για τους πιο ριψοκίνδυνους στον 1.

Δεύτερο ματς η Μπρέινταμπλικ από την Ισλανδία υποδέχεται τη Ροζενμποργκ.Πρώτο ματς στη Νορβηγία 5-0 με τη διαφορά των δυο ομάδων να είναι κάτι παραπάνω από χαώδης.Το ...αδιάφορο διπλό πληρώνει 1.50..ένα διπλό που για να μη φέρει η Ρόζεμποργκ πρέπει να παίζει με λιγότερο από 9 παίχτες....



ΠΡΟΤΑΣΗ           ΝΕΦΣΚΙ-ΝΤΙΝΑΜΟ 1Χ
                            ΜΠΡΕΙΝΤΑΜΠΛΙΚ-ΡΟΖΕΜΠΟΡΓΚ 2
                          απόδοση  2,77

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites