Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

10 Σαββατιάτικα picks 17/9 (bet-tip)

Καλησπέρα παίδες. Πληθώρα επιλογων σήμερα, πάμε να δούμε δέκα σημεία.

Περιττό βεβαια να πω ότι την τρίτη συνουσιάστηκε ο δίας ξανά! Έσπασε ότι δεν μπορούσε να σπάσει στο champions league...

Τι να κάνουμε, αυτό είναι το άθλημα.. Μην ακούτε για δύσκολα αθλήματα όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ, στίβος κτλ... Το πιο δύσκολο άθλημα είναι το να είσαι παίκτης του στοιχήματος. Βλέπεις ένα ολόκληρο κουπόνι και ψάχνεις να βρείς τις πιο πιθανές επιλογές για να βγάλεις κάνα euro...

Εκτος και αν λέγεσαι Μπέος ή Ψωμιάδης.. τότε όλο και θα βρείς κάποιο "σιγουράκι".

Επειδή όμως εμείς δεν λεγόμαστε έτσι.. (και καλύτερα δηλαδή, που να κάθεσαι με τέτοια ζεστη πίσω από τα κάγκελα) πάμε να δούμε τι ψαρέψαμε και σήμερα.

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός -2- 1.95
Δεν είναι και να τον πολύ εμπιστεύεσαι τον Παναθηναϊκό αλλα η απόδοση μαρεσει. Προσπαθεί να παίξει και μπαλίτσα φέτος, λείπουν οι Τζόρβας και Σπυρόπουλος... Οποτε γιατί να μην βγει; Αναμένεται και να ντεμπουτάρει ο Ούγγρος Rudolf.

Κέρκυρα - Παναιτωλικός -under 2.5- 1.47

Πριν δυο μέρες έπαιξαν οι αγρινιώτες για το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Αστέρα. Κέρδισαν 1-0 με το τακουνάκι του Χαριστέα. Σήμερα πιστεύω θα παίξουν πολύ κλειστά, να κρατήσουν το X. Πάμε στο under-ακι να είμαστε καλυμμένοι.

Blackburn - Arsenal -under 2.5- 1.90
Under και εδώ. Η επιθετική Arsenal είναι πλέον παρελθόν, φέτος προσπαθεί να μην χάσει και δεν λέω... τα καταφέρνει καλά. Αν εξαιρέσουμε το απίστευτο 8-2 στο Manchester.

Bolton - Norwich -1- 1.90
Της έκατσε ένα πρόγραμμα φέτος της Bolton... άστα να πάνε. Έχει παίξει μέχρι στιγμής με Liverpool, Man City και Man Utd. Κάνει ένα break τώρα με Norwich και συνεχίζει για αλλα δυο δύσκολα match. Πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει σήμερα.

Millwall - West Ham -2- 2.30
Έχει ξεκινήσει πολύ καλά η West Ham, την βλέπω για άνοδο. Τα πάει εξαιρετικά εκτος έδρας και πιστεύω ότι έχει πιθανότητες να κερδίσει και σήμερα. Από την άλλη η Millwall έχει 1 νίκη και 2 ισοπαλίες εντός, αλλα δεν την έχει επισκεφτεί ακόμα καμια από τις μεγάλες της κατηγοριας.

Inter - Roma -1- 1.90

Χαλια μαύρα και οι δυο τους.. Η Inter όμως πρέπει να απαντήσει μετά το χαστούκι που δέχτηκε μεσοβδόμαδα από τους τούρκους.

Granada - Villarreal -2- 2.35

Μ'αρέσει η απόδοση και βλέπω πιθανή την νίκη του.. κίτρινου υποβρυχιου.
  
Barcelona - Οσασούνα -Χάντικαπ 1 (-2.0)- 1.70
Δυο ισοπαλίες με 2-2.. είναι πολλές για τα διαστημικά πλασματάκια της Βαρκελώνης.. Παίζω άσο με Χάντικαπ δυο γκολ.
  
Aston Villa - Newcastle -1- 1.90   
Μαρεσούν αυτές οι ομάδες πολύ. Αθλητικές ομάδες με κάτι επιθετικούς... animals. Η Villa έχει περισσότερες πιθανότητες στο match.

Hamburger SV - Borussia M?nchengladbach -1- 2.35

Κλείνουμε με το Αμβούργο. Έχει μόλις 1 βαθμό σε 5 παιχνίδια. Είναι μια πολύ καλή στιγμή για να αρχίσει να κερδίζει. Καλή η Γκλάντμπαχ δεν λέω, αλλα πρέπει να σταματήσει κάπου και η κατρακυλα των γηπεδούχων.

Αποδόσεις δεκάδας 806.64 (XAXAXA OK για πλακα το γράψα)

Επιλέξτε εσείς τα σημεία που σας αρέσουν και φτιάξε το δελτιακι σας.

Εγώ κλασικά πόνταρα σε μια τηλεοπτική τριάδα.. arsenal under, κέρκυρα under και Παναθηναϊκό διπλό.

...ok το παραδέχομαι έπαιξα και 3 ευρώ στην δεκάδα :-P



Vas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites