Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Φέτελ το πρωί, φέτελ και το βράδυ!

Υπό το φως των προβολέων στη Marina Bay της Σιγκαπούρης, ο Νο1 οδηγός αυτή τη στιγμή στον πλανήτη, επιβεβαίωσε την ανωτερότητα του κατακτώντας την pole position, 1-2 για τη Red Bull με τον Μαρκ Γουέμπερ να ακολουθεί στη 2η θέση.
Σε απόλυτη αρμονία με τα προγνωστικά και τη λογική, ο Σεμπάστιαν Φέτελ πέτυχε τον ταχύτερο χρόνο στα δοκιμαστικά του grand prix της Σιγκαπούρης και θα ξεκινήσει την Κυριακή τον αγώνα από την πρώτη θέση.
Πίσω του θα βρεθεί ο Αυστραλός team mate του, Μαρκ Γουέμπερ και στην τρίτη θέση ο Τζένσον Μπάτον, μπροστά από τον Λιούις Χάμιλτον και την άλλη McLaren.
Το δίδυμο της Ferrari δεν είχε καλές επιδόσεις με του Αλόνσο και Μάσα να εκκινούν από τις θέσεις 5 και 6 τον αγώνα στη Marina Bay.
Οι πιλότοι που δεν προκρίθηκαν στον τελικό των κατατακτήριων δοκιμών, ήταν οι Πέρες- Κομπαγιάσι (Sauber), Μπαρικέλο- Μαλδονάδο (Williams), Μπουεμί- Αλγκουερσουαρί (Toro Rosso), Πετρόφ (Renault).
Αυτή ήταν η ενδέκατη pole position για τον Φέτελ, που στους δρόμους της εξωτικής Σιγκαπούρης, θα επιχειρήσει να ρίξει τους τίτλους τέλους, στο σενάριο που όλοι περιμένουν να επαληθευτεί από την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος. Να πάρει δηλαδή ο 24χρονος Γερμανός το δεύτερο, συνεχόμενο, παγκόσμιο τίτλο του.
Αναλυτικά η κατάταξη:

1. Φέτελ, Red Bull
2. Γουέμπερ, Red Bull
3. Μπάτον, McLaren
4. Χάμιλτον, McLaren
5. Αλόνσο, Ferrari
6. Μάσα, Ferrari
7. Ρόσμπεργκ, Mercedes GP
8. Σουμάχερ, Mercedes GP
9. Σούτιλ, Force India
10. Ντι Ρέστα, Force India
11. Πέρες, Sauber
12. Μπαρικέλο, Williams
13. Μαλδονάδο, Williams
14. Μπουεμί, Toro Rosso
15. Σένα, Renault
16. Αλγκουερσουαρί, Toro Rosso
17. Κομπαγιάσι, Sauber
18. Πετρόφ, Renault
19. Κοβαλάινεν, Lotus
20. Τρούλι, Lotus
21. Γκλοκ, Virgin
22. Ντ’Αμπρόσιο, Virgin
23. Ρικιάρντο, HRT
24. Λιούτσι, HRT


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites