Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Ανάλυση - προτάσεις για το Champions League 14/9






Καλησπέρα.Πάμε σήμερα να δούμε τα 8 ματς του Champions League και να προσπαθήσουμε να βγάλουμε κάποιο παρολί ή κάποιες συμπληρωματικές ιδέες.



A OMΙΛΟΣ

Βιγιαρεάλ - Μπάγερν. Σε εντυπωσιακή κατάσταση οι Βαυαροί δείχνουν πως έχουν τις δυνατότητες να κερδίσουν οποιαδήποτε ομάδα αυτή την περίοδο.Ο Μάριο Γκόμεζ βγάζει κυριολεκτικά φωτιές και ο Ριμπερί αφού το πίστεψε και ο ίδιος πως δεν θα πάει στη Ρεάλ ξαναβρήκε τον καλό εαυτό του. Σαφώς το Ελ Μαδριγάλ δεν είναι και η πιο φιλόξενη έδρα αλλά πιστεύω πως οι Γερμανοί τουλάψιστον δεν θα χάσουν.

Μ.Σίτυ - Νάπολι. Οι δυο πρωτάρες του ομίλου.Μόνο πρωτάρες δεν είναι βέβαια ποιοτικά μιας και απόψε στο χορτάρι του Σίτυ οφ Μάντσεστερ θα αναμετηθουν δυο από τις πιο ταχύτερα αναπτυσσόμενες νέες δυνάμεις στον ποδοσφαιρικό χάρτη.Θα προτιμίσω τον άσο ..τη σούπερ φόρμα τς Σίτυ και τα τρελά κέφια του Αγουέρο.



Β ΟΜΙΛΟΣ

Λιλ - ΤΣΣΚΑ. Σιγά σιγά και αθόρυβα οι Γάλλοι κατάφεραν να χτίσουν ένα αξιοπρεπέστατο όνομα στην Ευρώπη.Με συνεχή παρουσία στους ομίλους και σταθερότητα κέρδισαν άξια μια θέση στα Ευρωπαικά σαλόνια.Από την άλλη η ..μόδα ΤΣΣΚΑ πιστεύω πέρασε τουλάχιστον στα εκτός έδρας.Θα προτιμίσω τον άσο.

Ίντερ - Τραμπζονσπόρ. Μετά και την γκέλα της Κυριακής με το Παλέρμο οι μουρμούρες ξεκίνησαν από νωρις στο Μεάτσα.Θα επιλέξω τον άσο γιατί με τη νίκη θα έρθει λίγη ηρεμία στο στρατόπεδο των Ιταλών.


Γ ΟΜΙΛΟΣ

Βασιλεία - Οτελούλ. Ίσως να είναι η παγίδα της ημέρας.Αδικαιολόγητα χαμηλά ο άσος.Ναι οκ βρίσκονται σε καλή κατάσταση οι Ελβετοί αλλά μέχρι εκεί.Η Οτελούλ είναι μια γρήγορα ομάδα ..θα κατέβει με άγνοια κινδύνου..δεν έχει το μεγαθήριο απεναντί της και πιστέυω πως μπορεί να κάνει τη ζημιά.Θα πάω με το Χ2

Μπενφίκα - Μ.Γιουνάιτεντ.Το ματς της ημέρας.Πραγματικά δεν μπορώ να το ψυχολογήσω αυτό το ματς.Σε μεγάλη φόρμα η Γιουνάιτεντ..σε αρκετά καλή η κατάσταση η Μπενφίκα.Σαφώς ποιοτικότερη η Μάντσεστερ..με το Ντα Λουζ κατάμεστο η Μπενφίκα.Πολλοί παράγοντες εξουδετερώνουν ο ένας τον άλλο.Θα πάρω την ισοπαλία που δε θα χαλάσει κανέναν...



Δ ΟΜΙΛΟΣ

Άγιαξ - Λυών.Άλλο ένα ενδιαφέρον ματς.Το DNA και των δυο ομάδων περιέχει...Ευρώπη.Δεν είναι βέβαια οι σούπερ δυνάμεις που ξέραμε όλοι.Μπερδεμένο και αυτό το παιχνίδι.Θα πάω με το 1Χ αλλά και πάλι δεν είμαι ζεστός...

Ντιναμό - Ρεάλ.Τεράστια η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων.Δε νομίζω να ζοριστεί η Ρεάλ και αν δε βοηθήσει η Δυναμό βλέπω δύσκολο το over.Πάμε απλά με το διπλό - στήριγμα.





Η σούμα....

Βιγιαρεάλ - Μπάγερν                   1Χ
Μ.Σίτυ - Νάπολι                            1
Λιλ - ΤΣΣΚΑ                                  1
Ίντερ - Τραμπζονσπόρ                  1
Βασιλεία - Οτελούλ                     Χ2
Μπενφίκα - Μ.Γιουνάιτεντ         Χ
Άγιαξ - Λυών                                1Χ
Ντιναμό - Ρεάλ                              2



Οι προτάσεις.

Τριάδα....Ίντερ , Λιλ και Σίτυ

Μονό αποδεκτό με ρίσκο ...  Οτελουλ 2

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites