Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Κοντά σε Μάντζιο ο ΟΦΗ







Μια ανάσα από την απόκτηση του Βαγγέλη Μάντζιου είναι οι Κρητικοί. Διαβάστε γιατί κατέληξαν στην λύση του Ελληνα φορ και τι δηλώσει ο ίδιος για τον ΟΦΗ. Στο Ηράκλειο έφτασε και ο Χόρχε Λόπεθ.


Στην Ολλανδία έλεγαν οι πληροφορίες που αναζητούσε ο ΟΦη τον σπουδαίο επιθετικό αλλά στην Ελλάδα καταλήγει στο να τον αποκτήσει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το Ηράκλειο, οι Κρητικοί είναι μια ανάσα από την μεταγραφή του Βαγγέλη Μάντζιου για να ενισχύσουν την γραμμή κρούσης της ομάδας.

Με βάση το ρεπορτάζ, οι δύο πλευρές ήρθαν σε επαφή το πρωί της Τετάρτης και φαίνεται να τα βρήκαν προφορικά. Μια μικρή οικονομική διαφορά δεν είναι ικανή να χαλάσει την συμφωνία και ο 28χρονος επιθετικός που προβάρει τα απρόμαυρα αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων.

Ο πρώην παίκτης της Ανόρθωσης, του Παναθηναϊκού και του Πανιωνίου μιλώντας μάλιστα σε πρόσωπα του περιβάλλοντος του φέρεται να είπε για το νέο βήμα στην καριέρα του:

"Ποιος δεν θέλει να παίξει στον ΟΦΗ; Είναι μεγάλη ομάδα, με κόσμο και τέτοια δυναμική που θα ήθελε ο οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής να αγωνιστεί. Μέσω του ΟΦΗ μπορώ να επιστρέψω και στην εθνική ομάδα" ήταν τα λόγια του.

sport24.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites