Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Λώλος: "Πειραγμένη η φωτογραφία του πρίγκηπα"







Πολλοί είναι αυτοί που ακόμα και τώρα δεν μπορούν να πειστούν για την φερεγγυότητα του Σαουδάραβα πρίγκιπα. Δεν βρίσκεις στοιχεία του κάνοντας έρευνα.


Λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση του ονόματος και της φωτογραφίας του Σουλτάν μπιν Νασέρ μπιν Αμπντούλ Ραχμάν Αλ-Σαούντ ή αλλιώς του Σαουδάραβα πρίγκιπα που θέλει να αγοράσει τον Παναθηναϊκό και ακόμα υπάρχουν πολλά ερωτηματικά.

Ερωτηματικά σε πολλά επίπεδα αφού με μια πρώτη έρευνα μέσω διαδυκτίου δεν μπορείς να βρεις στοιχεία για τον ίδιο ή μια φωτογραφία του.

Σε αντίθεση με την επιστολή που παρέδωσε στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Βλάσης Τσάκας που περιέχει την σφραγίδα και την υπόγραφή του Σαουδάραβα πρίγκιπα δεν ισχύει το ίδιο με την νέα επιστολή.

Το κείμενο που περιέχει ένα σύντομο βιογραφικό και το μήνυμα προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού προκαλεί ερωτηματικά αφού δεν έχει καμία σφραγίδα αλλά και υπογραφή προκειμένου να το πιστοποιεί την γνησιότητά του, όπως ήταν και η επιστολή προς το Δ.Σ.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον εκπρόσωπό του Σουλτάν μπιν Νασέρ μπιν Αμπντούλ Ραχμάν Αλ-Σαούντ, κ. Βλάση Τσάκα για το συγκεκριμένο θέμα και για σε ερώτηση γιατί συνέβη αυτό ή γιατί δεν αναφέρει κάποια από την εταιρεία που δραστηροποιείται ανέφερε πως ο ίδιος δεν θέλει να δώσει στην δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες.

Αντίθετα ξεκαθάρισε πως όταν θα έρθει σε επαφή με τους νομικούς του Γιάννη Βαρδινογιάννη θα δοθούν τα απαραίτητα στοιχεία του Σουλτάν μπιν Νασέρ μπιν Αμπντούλ Ραχμάν Αλ-Σαούντ.

Λώλος: "Πειραγμένη η φωτογραφία του πρίγκηπα"

Ο πρόεδρος της ένωσης φωτορεπόρτερ, Μάριος Λώλος, με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103,3  υποστήριξε πως η φωτογραφία του Σαουδάραβα πρίγκιπα έχει υποστεί επεξεργασία μέσω photoshop.

"Η φωτογραφία είναι πειραγμένη ακόμη και τα χείλη του είναι… σβησμένα. Δεν λέω ότι είναι ο πρίγκιπας ή δεν είναι, λέω ότι είναι πειραγμένη η φωτογραφία. Υπάρχει ένα εργαλείο η γόμα που σβήνει τις ατέλειες. Αυτή την γόμα λοιπόν την έχει σύρει πάνω στο πρόσωπο του πρίγκιπα και φαίνεται ότι έχει σβηστεί άσχημα, φαίνεται ότι έχει σβήσει το μούσι, στο κάτω κομμάτι του χείλους φαίνεται η photoshopιά.

Εγώ δεν λέω αν είναι ο πρίγκιπας ή δεν είναι, εγώ λέω ότι η φωτογραφία έχει υποστεί άσχημη επεξεργασία, φαίνεται ότι τον έχεις πάρει και τον έχεις βάλει μέσα στην κελεμπία, αυτό που φοράνε οι Αραβες. Ξεγυριστό δηλαδή. Δεν ξέρω αν είναι αυτή η λογική τους και η αισθητική τους ή μπορεί να είναι ''μαϊμού''. Αν πάντως είναι ''μαϊμού'', είναι άσχημη ''μαϊμού''.

Θα μπορούσε να έχει γίνει κι αυτό. Αν προσέξεις το μαντίλι που φοράνε οι Σαουδάραβες φαίνεται σαν να ναι ξεγυριστό, κι εκεί που τελειώνει το μούσι, πάλι φαίνεται το ίδιο, σαν να χει πάρει ένα κεφάλι με μαντήλι Σαουδαράβων και να χει βάλει ένα άλλο πρόσωπο.

Φαίνεται σαν ο λαιμός και το σώμα να είναι κανονικό και να χει βάλει ένα πρόσωπο μέσα. Και στο πρόσωπο έχει γίνει photoshopιά. Αν είναι η τεχνική και η αισθητική τους, είναι άλλο θέμα. Δεν ξέρω εάν είναι αληθινός ή όχι αλλά σίγουρα έχει υποστεί πολύ και κακό photoshop."

sport24.gr


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites