Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Κυριακάτικα picks (bet-tip)

Καλησπέρα παίδες. Ποδόσφαιρο και ολίγον μπάσκετ έχουμε σήμερα.

Το χθεσινό μου bet το έχασα για... 3-4 πόντους. Σε ένα εκπληκτικό match. Σίγουρα το καλύτερο της χρονιας και μέσα στα top10 της πενταετίας ο Φέντερερ έχασε δυο matchpoint στο σερβίς του και πέταξε στα σκουπίδια την πρόκριση στον τελικό.

Ο Ελβετός ξεκίνησε ιδανικά, έκανε το 1-0 στο πρώτο set στο tie break, και το 2-0 set με 6-4. Κάπου εκεί οι εφιάλτες των γνωστών blackouts του Φέντερερ επανήλθαν, χάνοντας πολύ εύκολα τα δυο επόμενα sets με 6-3, 6-2.

Το πέμπτο  set παίχτηκε σε ένα σκηνικό θρίλερ και αγωνιας. Ο Ελβετός προηγήθηκε με 5-3 και σέρβιρε για το match. Ήταν 40-15 όταν ο Φέντερερ σέρβιρε, ο Σέρβος έπιασε ένα εκπληκτικό χτύπημα επιστροφής σκουπίζοντας την άσπρη γραμμή στην διαγώνιο. Αυτό ήταν... Ο Novak σαν να ξαναγεννήθηκε παίζοντας εκπληκτικά χτυπήματα έκανε το break και δεν σταμάτησε μέχρι το videowall του σταδίου να γράψει 7-5 στο πέμπτο  set και 3-2 συνολικά.

Ο Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει τον Ναδάλ στον τελικό που κέρδισε 3-1 sets τον Andy Murray.

Αυτά με το tennis, πάμε τώρα στα σημερινά.

Άρης - Ατρόμητος -1-    1,90
Ο Άρης στο Βικελίδης για πρώτη φορα φέτος θέλει το τρίποντο και πιστεύω ότι θα το πάρει εύκολα η δύσκολα.

Νόργουιτς - Γουέστ Μπρομ.  -1-       2,50     
Δύσκολο match, όλα παίζουν αλλα εγώ θα το προσπαθήσω. Η νεοφώτιστη Norwich σε 3 αγώνες έχει 2 ισοπαλίες και μια ήττα από την Τσέλσι. Είναι μια συμπαγής και καλοδουλεμένη ομάδα. Από την άλλη West Brom έχει 3 ήττες. Με κακή ψυχολογία δεν έχει μεγάλη τύχη σήμερα. Βλέπω το match να κρίνεται στο γκολ. Οποτε πολύ πιθανό και το under στο 1.80.

Σερβία - Τουρκία -Με ενδεχόμενη παράταση 1-  1,45     
Η Τουρκια δεν δείχνει έτοιμη για πολλά πράγματα φέτος, σαν την εθνική μας δηλαδή. Από την άλλη οι Σέρβοι παίζουν το γνωστό μπάσκετ τους. Βλέπω να κερδίζει η Serbia.

Οι αποδόσεις είναι από την unibet..


Vas

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites