Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Φουλ για Σανόγκο ο Άρης





Η Equipe ανέφερε σε δημοσίευμά της πως στο στόχαστρο του Άρη βρίσκεται ο Μπουμπακάρ Σανόγκο με την διοίκηση της ΠΑΕ να μην το αρνείται.



Η Equipe ανέφερε σε δημοσίευμά της πως στο στόχαστρο του Άρη βρίσκεται ο Μπουμπακάρ Σανόγκο με την διοίκηση της ΠΑΕ να μην το αρνείται.

Αυτό που απομένει πλέον είναι αν η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα πετύχει να προσθέσει στο ρόστερ της τον 29χρονο Ιβοριανό επιθετικό της Σεντ Ετιέν δείχνοντας να τον προτιμά από τους Βαγγέλη Μάντζιο και Τζόρτζε Ράκιτς της Μόναχο 1860.

Ο Σανόγκο εξάλλου εκτός της αναγνωρισμένης του αξίας έχει τα χαρακτηριστικά του κεντρικού επιθετικού που επιθυμεί να έχει ο Σάκης Τσιώλης στο ρόστερ του της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Equipe η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει προχωρήσει ήδη σε πρόταση απόκτησής του Σανόγκο από την Σεντ Ετιέν με την οποία το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.

Την στιγμή αυτή εκτός του Άρη τον 29χρονο Ιβοριανό επιθετικό επιθυμεί να προσθέσει στο ρόστερ της και η Ντιζόν ενώ στην διάρκεια του καλοκαιριού είχε εκφράσει το ενδιαφέρον του και ο ΠΑΟΚ.

Πριν ο Σανόγκο μετακομίσει στους "στεφανουά" το καλοκαίρι του 2009 είχε ξεκίνησε την καριέρα του από την Σιρόκο ντε Σαν-Πέδρο το 1997 για να φορέσει στην συνέχεια κατά σειρά τις φανέλες των Εσπεράνσε, Αλ Αΐν, Καϊζερσλάουτερν, Αμβούργο, Βέρντερ Βρέμης και Χόφενχαϊμ.

Όσο για την επιστροφή της αποστολής του Άρη στην Θεσσαλονίκη είναι προγραμματισμένη για τα μεσάνυχτα από την Ρώμη έχοντας αφήσει πίσω της την Σαρδηνία και ολοκληρώσει το τρίτο μέρος της φετινής της προετοιμασίας στο Ζέεφελντ της Αυστρίας και ακολούθως τα δύο φιλικά επί ιταλικού εδάφους με Λάτσιο και Κάλιαρι.

sport24.gr



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites