Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Τελικά η βόμβα έσκασε!


Ο Παναθηναϊκός σε ένα από τα χειρότερα βράδια της ιστορίας του, έχασε 3-4 από την Οντένσε και αποκλείστηκε από τα πλεϊ οφ του τσάμπιονις λιγκ.


Τα λέγαμε πριν περίπου 15 μέρες ότι η βόμβα σφύριζε πάνω από τα κεφάλια των φιλάθλων του Παναθηναϊκού. Η απουσία διοίκησης, η απουσία του Σισέ και οι φτωχές μεταγραφές δεν μπορούσαν να μην καθρεφτιστούν στην εικόνα των φιλικών του καλοκαιριού και μπορεί μία μέτρια εμφάνιση στην Δανία να έφερε το 1-1 και μια νότα αισιοδοξίας στην τάξη των πρασίνων αλλά και αυτή χάθηκε στην παιδική χαρα που ονομάζεται «Ο Τζόρβας και οι φίλοι του»!

Πότε θα καταλάβουν κάποιοι ότι ο… διεθνής γκολκίπερ δεν κάνει ούτε για ομάδα Β’ εθνικής; Με απόλυτη αδυναμία στις εξόδους, δίχως ίχνος ψυχραιμίας στην κρίσιμη στιγμή και το πλέον αδύνατο βολέ στην ιστορία των Ελλήνων τερματοφυλάκων (8 στα 10 βολέ δεν περνάνε το κέντρο) με αποτέλεσμα η ομάδα να μην μπορεί να πάρει 2-3 μέτρα βρε αδερφέ, να ανασάνει.

Πότε θα καταλάβουν κάποιοι ότι οι Βυντροσπυρόπουλοι όσο δεν έχουν έναν ανταγωνιστή στον πάγκο θα συνεχίσουν να κάνουν γυμναστικές επιδείξεις στο χορτάρι;

Πότε θα καταλάβουν κάποιοι ότι ο Σαριέγκι δεν μπορεί να είναι βασικό στόπερ, πόσο μάλλον και αρχηγός;
… Ότι ο Κλείτον έχει πάρει 1367226841 ευκαιρίες και δεν εκμεταλλεύτηκε καμία;
… Ότι όταν λέμε «ο Σιμάο είναι καλός κόφτης» δεν εννοούμε ότι μπορεί να σταματήσει 1 επιθετικό, 2 εξτρέμ και δυο χάφ μόνος του;
… Ότι τα μηχανήματα των εργομετρικών εξετάσεων είναι χαλασμένα.. γιατί ο Κατσουράνης σπαρταράει μετά το 20’;

Ποιος θα τα καταλάβει αυτά; Οι Βγενοπουλοτζιγγεροπατέρες που βουλιάξανε την ομάδα και την παρατήσανε; Μάλλον όχι.

Τώρα τα 2 εκατ. Ευρώ πετάξανε και αν δεν σοβαρευτούν λίγο αυτοί που φοράνε τα πράσινα, θα χαθούν και τα 3 εκατ. του γιουρούπα λιγκ.

Τελειώνοντας να πούμε ότι ο μοναδικός που ήξερε τι φανέλα φοράει εχθές, ήταν ο Σωτήρης Νίνης. Έδωσε ψυχή και σώμα για την πρόκριση και έκανε μετά από αρκετό καιρό μια εξαιρετική εμφάνιση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites