Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Επιστροφή στην αγάπη του


Το πολύκροτο σήριαλ της απόκτησης του Σεσκ Φάμπρεγκας είχε αίσιο τέλος για την Μπαρτσελόνα. Οι "μπλαουγκράνα" θα ανακοινώσουν μέσα στο Σαββατοκύριακο την απόκτηση του διεθνή Ισπανού.

Ο 24χρονος άσος θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα και την Δευτέρα αναμένεται να παρουσιαστεί στην Βαρκελώνη.

Ο Αρσέν Βενγκέρ τον απέκλεισε από την αποστολή της Άρσεναλ για τον αγώνα με την Νιουκάστλ και μάλιστα είχε τονίσει ότι το θέμα θα έκλεινε οριστικά με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο.

Τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης θεωρούν τελειωμένη την μετακίνηση του Φάμπρεγας στην Μπαρτσελόνα σε αντίθεση με τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης που διατηρούν μία πιο επιφυλακτική στάση, αναφέροντας ότι ο παίκτης δεν έχει ακόμα κλείσει.

Οι Πουγιόλ και Πικέ καλοσώρισαν μέσω Twitter τον Φάμπρεγας γράφοντας χαρακτηριστικά: "Καλώς ήρθες σπίτι", έγραψε ο Πουγιόλ ενώ ο Πικέ: "Τον έχουμε εδώ τώρα".

Ο Ισπανός θα τεθεί στην διάθεση του Γκουαρδιόλα για τις αναμετρήσεις της Μπαρτσελόνα όχι όμως και απέναντι στην Ρεάλ για το Σούπερ Καπ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites