Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Μπαμ με Μουντάρι


Ο Ολυμπιακός έχει "κλεισμένη" την περίπτωση του Ορμπάιθ και πλέον προσπαθεί να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για μία μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση, με το όνομα του Μουντάρι να είναι πρώτο στη λίστα.

Η μέχρι στιγμής μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού δείχνει πως γίνονται προσεκτικές επιλογές κι όχι ιδιαίτερα ακριβές. Μετά τα όσα δήλωσε όμως ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην Superleague, υπάρχει ένα ανοιχτό "παράθυρο" για μία κίνηση που θα προκαλέσει αίσθηση.

Αυτή η κίνηση λοιπόν δεν αποκλείεται να είναι με τον Μουντάρι της Ίντερ, αν πιστέψουμε την εφημερίδα "Γαύρος" και το ρεπορτάζ της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα λοιπόν ο Ολυμπιακός έχει κάνει κάποιες επαφές τόσο με την Ίντερ όσο και με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, έτσι ώστε να πέσουν οι πρώτες γέφυρες και να ενημερωθεί ο 27χρονος άσος για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Ο Μουντάρι δεν είναι στις πρώτες επιλογές του Γκασπερίνι και ψάχνει να βρει ομάδα στην οποία θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο ο ίδιος όσο και ο σύλλογος. Ο Ολυμπιακός προσφέρει και τα δυο, ενώ θα αγωνίζεται και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Βέβαια το οικονομικό είναι ένα σοβαρό κομμάτι στην όλη υπόθεση, αφού ο παίκτες παραχωρείται με τουλάχιστον 4-5 εκ. ευρώ, ενώ σε περίπτωση δανεισμού οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να καλύψουν τα 2 εκ. ευρώ περίπου(ίσως και παραπάνω) με τα οποία αμείβεται ο παίκτης, όπως και να δώσουν κάποια χρήματα στην Ίντερ ως "ενοίκιο".

Δηλαδή μιλάμε για μία μεταγραφή που θα στοιχίσει το λιγότερο 3-4 εκ. ευρώ. Θα κάνουν την υπέρβαση στον Ολυμπιακό; Μέχρι το τέλος Αυγούστου κανείς δεν γνωρίζει. Ο Ορμπάιθ πάντως είναι με το ακουστικό στο χέρι.

sport24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites