Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Μέσα ο Βιεϊρίνια, εκτός ο Τσιρίλο


Πριν καλά - καλά ηρεμήσουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ βλέποντας τον Αντελίνο Βιεϊρίνια και τον Μπρούνο Τσιρίλο να συμμετέχουν κανονικά στην προπόνηση, προέκυψε νέο πρόβλημα με τον Ιταλό αμυντικό.



Σε μία από τις τελευταίες φάσεις της προπόνησης στραβοπάτησε και λίγη ώρα αργότερα, αφού το πρόγραμμα είχε ολοκληρωθεί είχε έντονες ενοχλήσεις στο γόνατο.


Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την Καρπάτι την Πέμπτη (25/8) θα βρίσκεται ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, αφού συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση του "Δικέφαλου" την Τετάρτη (24/8).

Ο Πορτογάλος παρότι ξεκίνησε την προπόνηση ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα, ο Πορτογάλος συμμετείχε στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι για τον αγώνα με την Καρπάτι.

Από ό,τι φάνηκε οι ενοχλήσεις  στους προσαγωγούς δεν είναι τόσο μεγάλες για να τον θέσουν νοκ άουτ από την πολύ κρίσιμη ρεβάνς με την ουκρανική ομάδα.


Απρόοπτο με Τσιρίλο στο φινάλε


Αναφορικά, με τον Μπρούνο Τσιρίλο παρόλο που αρχικά έδειχνε έτοιμος για την ενδεκάδα αφού είχε βγάλει όλο το πρόγραμμα χωρίς ενοχλήσεις στον έσω και εγκάρσιο κοιλιακό μυ, η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι.

Σε μία από τις τελευταίες φάσεις της προπόνησης στραβοπάτησε και λίγη ώρα αργότερα, αφού το πρόγραμμα είχε ολοκληρωθεί είχε έντονες ενοχλήσεις στο γόνατο.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, μάλιστα, εκτιμούν ότι είναι δύσκολο, πλέον, να δώσει το παρών στο ματς της Πέμπτης, καθώς χαρακτηρίζουν αμφίβολη τη συμμετοχή του.

Αγωνιστικά, το πρόγραμμα της προπόνησης περιείχε ασκήσεις τακτικής και χαλάρωμα, έτσι ώστε οι παίκτες να αποφορτιστούν και είναι έτοιμοι ψυχολογικά την ημέρα του αγώνα.

sport24

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites