Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

EA HELLAS COMMUNITY DAY 2011


Ελάτε κι εσείς να παίξετε το νέο Fifa 12 την 1η Σεπτεμβρίου!

Η ΕΑ Hellas ανακοινώνει πως το Community Day 2011 θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1η
Σεπτεμβρίου στα γραφεία της εταιρείας στο Μαρούσι όπου θα παρουσιάσει σε όλους εσάς σε πρώτη πανελλήνια προβολή το Fifa 12.

Όπως πέρυσι για πρώτη φορά, έτσι και φέτος, οι φανατικοί φίλοι του Fifa θα μπορέσουν να γίνουν οι πρώτοι στην Ελλάδα που θα παίξουν το νέο Fifa 12, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στη χώρα μας στις 30 Σεπτεμβρίου. Ταυτόχρονα, θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με τους ανθρώπους της ΕΑ Hellas, αλλά και με τους υπόλοιπους Έλληνες fans του Fifa που θα συμμετάσχουν στην Community Day.

Όσοι ενδιαφέρεστε να παρεβρεθείτε, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή στέλνοντας email στο eahellas@googlemail.com με τίτλο “Community Day”, στέλνοντας ταυτόχρονα τα στοιχεία επικοινωνίας τους και στη συνέχεια θα λάβουν τις περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το event. Επίσης, εκτός από το Fifa 12 θα παρουσιαστούν και άλλοι νέοι τίτλοι της εταιρείας.

Σχετικά με τα υπόλοιπα games που θα παρουσιαστούν, θα ακολουθήσουν αντίστοιχες ανακοινώσεις μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

gameworld.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites