Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Νέα στοιχεία για το PES 2012

Νέες πληροφορίες έγιναν γνωστές για το PES 2012 και αφορούν τις αλλαγές στο χειρισμό της αμυντικής παρεμπόδισης. Η παρεμπόδιση εισήχθη ήδη στο PES 2011, αλλά ήταν δύσκολη και αναποτελεσματική, με αποτέλεσμα ελάχιστοι να τη χρησιμοποιούν.

Χειρισμός:
Το σύστημα της παρεμπόδισης έχει υπεραπλουστευθεί. Με δύο μόνο κουμπιά, το Χ και το R2, μπορούμε πλέον να κάνουμε αποτελεσματική άμυνα. Κρατάμε το Χ και το R2 πατημένα, δε δίνουμε καμία κατεύθυνση και ο αμυντικός μας παρακολουθεί τον επιθετικό όντας πάντα στραμμένος προς το μέρος του και βρισκόμενος πάντα μπροστά του. Όταν κρίνουμε ότι ήρθε η ώρα της επέμβασης αφήνουμε το R2 και ο αμυντικός κάνει το μαρκάρισμα ή το τάκλιν (ανάλογα με τη θέση του).

Γραφικά:
Νέα animations στην παρεμπόδιση, τις προβολές, τα τάκλιν και τα μαρκαρίσματα, καθώς και νέες αντιδράσεις στη σύγκρουση των σωμάτων, τόσο του αμυντικού, όσο και του επιθετικού.
Το PES 2012 θα κυκλοφορήσει για PlayStation 3, Xbox 360 και PC στις 29 Σεπτεμβρίου και για PlayStation 2, Wii και PSP αργότερα το φθινόπωρο.

gameover.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites