Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Πρόβλημα με τον Κάστρο


Οι πράσινοι περιμένουν την αποχώρηση του Πλεσί για να πάρουν τον Κάστρο, ο οποίος κινδυνεύει να μην δηλωθεί στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, αν η μεταγραφή δεν κλείσει μέχρι την Τετάρτη.

Αυτή η ιστορία με τον Άντε Κάστρο και τον Παναθηναϊκό θυμίζει το γιοφύρι της Άρτας, αφού εκεί που τα βρίσκουν Παναθηναϊκός-παίκτης, χαλάει η μεταγραφή του Πλεσί. Εκεί που τα βρίσκουν Παναθηναϊκός και Πόρτο, κολλάει του Μπουμσόνγκ.

Κάπως έτσι και σήμερα (Κυριακή 14/8) έχουν τα πράγματα με τον Πορτογάλο άσο να είναι στο... περίμενε, αφού όπως όλα δείχνουν η αποχώρηση του Πλεσί οδεύει προς ναυάγιο.

Ο Γάλλος μέσος δεν τα βρίσκει στο οικονομικό με την γερμανική ομάδα με τη διαφορά να είναι αρκετά μεγάλη για να καλυφθεί (περίπου 150.000 ευρώ), με τους πράσινους να ευελπιστούν πως στο ραντεβού που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα με την Ίνγκλολσταντ θα βρεθεί τελικά λύση.

Το κακό της υπόθεσης έχει να κάνει όχι τόσο με τη μεταγραφή του Κάστρο, αλλά με το γεγονός πως όποιος παίκτης και να έρθει στον Παναθηναϊκό, έχει περιθώριο να δηλωθεί στα ματς με την Μακάμπι μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη. Βάλτε τη Δευτέρα (βοήθεια μας), βάλτε τις εξετάσεις που θα πρέπει να περάσει ο ποδοσφαιριστής, βάλτε και τις διαπραγματεύσεις τελευταίας στιγμής με την Πόρτο και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

Οι πράσινοι πάντως συνεχίζουν κανονικά την προετοιμασία τους για το πρώτο παιχνίδι, με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να έχει επιτέλους στη διάθεση του τους Βιτόλο, Κουίνσι και Τοτσέ, που όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα.

sport24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites