Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Κοντά σε Βράνιες


Η ΑΕΚ ψάχνει για αμυντικό μέσο με αρκετά ονόματα έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Ένα από αυτά είναι του Γιούριτσα Βράνιες, ο οποίος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ΑΕΚ! Τι είπε για το μέλλον του και τι σχολίασε για τον δικέφαλο.

Ο πρώην μέσος της Βέρντερ Βρέμης με την οποία έχει αναδειχτεί και πρωταθλητής Γερμανίας, μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του σχετικά με το μέλλον του, εμπλέκοντας το όνομα της ΑΕΚ.

Ο 31χρονος Κροάτης, αφού δήλωσε πως έχει ακόμα δύο καλές χρονιές στην Ευρώπη, αποκάλυψε στους συμπατριώτες του πως αυτή της στιγμή είναι πολύ κοντά στην ΑΕΚ!

Αναλυτικά οι δηλώσεις στην ιστοσελίδα glas-slavonije.hr:

Για την Όσιγιεκ...

"Η Όσιγιεκ είναι μία επιλογή, αλλά δεν είναι η ώρα για να επιστρέψω. Νομίζω ότι έχω ακόμα δύο καλά χρόνια στο εξωτερικό, πριν επιστρέψω στην Κροατία και την ομάδα που με ανέδειξε".

Για την ΑΕΚ...

"Νομίζω ότι είμαι πιο κοντά στην ΑΕΚ και αυτές τις μέρες το θέμα θα έχει τελειώσει. Αν δεν γίνει η μεταγραφή, υπάρχουν άλλες επιλογές, καθώς υπάρχουν προτάσεις από την Πολωνία, τη Σαουδική Αραβία, ακόμα και την Κίνα".

Φθίνουσα πορεία

Ο Βράνιες ξεχώρισε στην καριέρα του για την πενταετία που είχε με την Βέρντερ Βρέμης, από όπου πέρυσι δόθηκε δανεικός στην Τουρκική Γκεντσεμπιρλιγκί και με την οποία πραγματοποίησε 13 συμμετοχές.

Έχει φορέσει το εθνόσημο της πατρίδας του 26 φορές με τελευταία του κλήση στην εθνική Κροατίας το 2007. Μετά στοιχεία που υπάρχουν τα τελευταία χρόνια, ο Βράνιες δεν έχει το πακέτο του παίκτη που ψάχνει ο Χιμένεθ και μόνο ως λύση ανάγκης θα μπορούσε να χαρακτηριστεί (αλλά πολύ ανάγκης).

Το σίγουρο είναι ότι ο Κροάτης παίκτης δηλώνει πως είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. Άραγε η ΑΕΚ το ξέρει;

sport24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites