Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Δυάδα από Γερμανία (Βet-Tip)


Καλημέρα.Πάμε σήμερα με μια δυάδα από τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Μπουντεσλίγκα


Δύσκολη ακόμα η διαδικασία της πρόβλεψης μιας και οι ομάδες βρίσκονται ακόμα στο μοντάρισμα. Με βάση όμως την πρώτη αγωνιστική πάμε να δούμε 2 ματς που ίσως έχουν ενδιαφέρον.

Η Σάλκε υποδέχεται την Κολωνία.Ήττα με 3-0 στην πρεμιέρα για τους γηπεδούχους από τη Στουτγγάρδη.Κακή στο πρώτο ημίχρονο μέχρι το 2-0 αλλά στη συνέχεια πήρε τον έλεγχο του αγώνα και έχασε ένα τσουβάλι ευκερίες για το 2-1.Ο νόμος του ποδοσφαίρου μίλησε όμως και έτσι κοντά στο 75 το ματς έγινε 3-0 και κάπου εκεί τελείωσε.Πλασματικό το σκορ ..πιστεύω πως άξιζε περισσότερα η Σάλκε και απέναντι στην κάκιστη Κολωνία (0-3 από Βόλφσμπουργκ στην πρεμιέρα) μπορεί να πάρει το πρώτο τρίποντο της σεζόν...Στο 1,60 ο άσος.

Δεύτερο ματς η εντυπωσιακή Ντόρτμουντ.Όποιος είδε το ματς με το Αμβούργο στην πρεμιέρα καταλαβαίνει.Οι πρωταθλητές έβγαλάν στην κυριολεξία μάτια (3-0 στο 47) και έκαναν το ματς να δείχνει σα να γίνεται Δεκέμβριο και όχι Άυγουστο.Απέναντι στη Χόφενχαιμ των αρκετών απουσιών (μεταξύ τους και το κανόνι Ιμπίσεβιτς) μπορεί να διπλασιάσει τις νίκες και να δείξει από την αρχή το ποιός είναι το αφεντικό..Το διπλό στο 1,75



ΣΑΛΚΕ - ΚΟΛΩΝΙΑ   1    1,60
ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ  2  1,75


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites