Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Επιβεβαίωση για Ορμπάιθ


Τα Ισπανικά ΜΜΕ επιβεβαιώνουν την πληροφορία  πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Πάμπλο Ορμπάιθ της Μπιλμπάο. Τι γράφει η "Mundo Deportivo".

O αρχηγός της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Πάμπλο Ορμπάιθ βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού,
O έμπειρος αμυντικός μέσος έχει συνεργαστεί με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και φαίνεται πως έχει όλα τα στοιχεία που ψάχνει ο Ισπανός τεχνικός για τον άνθρωπο που θα θωρακίσει την μεσαία γραμμή.
ο "Βάσκος" είναι στα πλάνα των Πρωταθλητών Ελλάδας και πως είναι από τους αγαπημένους ποδοσφαιριστές του Βαλβέρδε. Οι Ισπανοί φαίνεται πως ξέρουν καλά όλο το στόρι με την μεταγραφή του αμυντικού μέσου, που θέλουν να κάνουν οι "ερυθρόλευκοι".

Αναλυτικά: "Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ελληνικής ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχουν τα μάτια τους στραμμένα στην Μπιλμπάο, προκειμένου να βρουν τον αντικαταστάτη του Μοϊσές Ουρτάδο, που θέλουν να πουλήσουν. Ο παίκτης που ήρθε από την Εσπανιόλ δεν έχει πείσει.

Την τελευταία σεζόν υπέστη δύο σοβαρούς τραυματισμούς που τον εμπόδισαν να παίζει τακτικά και ενώ φάνηκε να συνέρχεται, η απόδοση του στο φιλικό με την Χέρενφεν και η ήττα με 5-4, έπεισαν τους αξιωματούχους του ελληνικού κλαμπ να παραιτηθούν από τις υπηρεσίες του παίκτη.

Γι' αυτό στρέφουν την προσοχή τους στον Ορμπάιθ, ενός από τους αγαπημένους ποδοσφαιριστές του "Τσινγκούρι" στην Αθλέτικ. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται έναν μέσο ακόμη και αν ο "Μωυσής" συνεχίσει".

sport24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites