Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Φαβορί ο Μακούν







Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε επικοινωνία με την Άστον Βίλα για την απόκτηση του Ζαν Μακούν, ενώ σαν δεύτερη επιλογή υπάρχει πάντα το όνομα του Εστράδα.


Μετά και το φιλικό της Τετάρτης με την Γαλατάσεραϊ είναι ξεκάθαρο πλέον πως στον Ολυμπιακό λείπει ένας ποδοσφαιριστής τύπου Φελίπε Μέλο, ο οποίος θα ξεχωρίζει στη μεσαία γραμμή και θα πηγαίνει πρώτος στη μπάλα δυνατά.

Το βράδυ της Τετάρτης λοιπόν οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδας είχαν συζητήσεις με τους αντίστοιχους της Άστον Βίλα για τον δανεισμό του Ζαν Μακούν.

Ο 28χρονος άσος πήγε την περσινή σεζόν στους "Χωριάτες" ως προσωπική επιλογή του Ζεράντ Ουγιέ, καθώς τον γνώριζε από την Λιόν της οποίας ήταν βασικό στέλεχος.

Μάλιστα η Βίλα έδωσε 8 εκ. ευρώ τον περασμένο Γενάρη, όμως κάποιοι μικροτραυματισμοί συν μία αποβολή στο παιχνίδι με την Μπλάκπουλ είχαν ως αποτέλεσμα να αγωνιστεί μόλις σε 7 αγώνες στην Αγγλία.

Παρόλα αυτά ο Καμερουνέζος άσος είναι αυτό ακριβώς που ψάχνει ο Ολυμπιακός, παρότι όχι ιδιαίτερα ψηλός (1,73), γρήγορος, βγάζει τη μπάλα μπροστά και φυσικά τρέχει πολύ. Οι ερυθρόλευκοι λοιπόν προσπαθούν να τον κλείσουν, όμως το θέμα κολλάει στην οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Πάντως αυτή τη στιγμή φαίνεται να είναι ο πρώτος στόχος.

Η εναλλακτική

Σε περίπτωση που δεν περπατήσει του Καμερουνέζου υπάρχει πάντα ο Εστράδα με τον οποίο τα έχουν βρει σε όλα. Εκείνο που απομένει είναι να τα βρουν και με την Μονπελιέ, που αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 2.5 με 3 εκ. ευρώ.

sport24.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites