Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Γεννιέται η έκπληξη της χρονιας?


Καλημέρα.Όπως καθε χρονιά σε κάθε πρωτάθλημα η πρόβλεψη στις πρώτες αγωνιστικές είναι αρκετά δύσκολη.
Ειδικά στο πρωτάθλημα της Αργεντινής που κάθε χρόνο ξεπετάγεται και από μια ομάδα έκπληξη που μπορεί να πάει τρένο και να χτυπήσει ακόμα και το πρωτάθλημα.Σε αυτή τη διαδικασία να μαντέψω ποια θα είναι η έκπληξη της χρονιάς η πλάστιγγα γέρνει προς την πλευρά της Κολόν.

Νεανική ομάδα με μέσο όρο ηλικίας κοντά στα 24 χρόνια.Αρκετό τρέξιμο και μεγάλη φρεσκάδα στο γήπεδο.Στρωτό ποδόσφαιρο και ορθολογικές επιθέσεις.Θα μου πει κάποιος ...φίλε περιγράφεις την Μπαρτσελόνα τώρα.Στα έως τώρα φιλικά και στη νίκη με 1-2 της πρεμιέρας επί της Άρσεναλ Σαραντί η Κολόν έδειξε τα παραπάνω στοιχεία στο βαθμό που χρειάζεται για να σταθείς αξιοπρεπέστατα στην Απερτούρα της Αργεντινής.

Αύριο το βράδυ υποδέχεται την Ολ Μπόις.Στην πρεμιέρα της ήρθε ισσόπαλη 1-1 με την Μπελγράνο κάνοντας ουσιαστικά 2 φάσεις όλες κι όλες.Οι ομάδες αυτου του στυλ ποντάρουν πολλά στην έδρα τους αλλά χάνουν πολύ σε δυναμική όταν βγαίνουν εκτός.

Ισοδύναμο ματς στα χαρτιά.Ας ελπίσουμε πως θα βγάλει για ένα ακόμα ματς τις αρετές τις στο γήπεδο η Κολόν και θα μας χαρίσει τον άσο.


ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΟΛ ΜΠΟΙΣ   1    2.00

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites